Creare site web cu optimizare SEO inclusă

Pentru a vă extinde afacerea și pentru a vă îndeplini obiectivele, căutați un web designer care poate produce site-uri web creative și profitabile, care cresc ratele de conversie. Aflați mai multe despre serviciile de creare de site-uri de mai jos.

Creare site de prezentare

Crearea unui site web de succes, presupune în primul rând un cod paginii web structurat corect, fără erori de cod HTML, sau CSS.
Validarea performanței site-ului arată cât de bun este, în acest domeniu, cel care a dezvoltat site-ul respectiv.
Din cauza unor erori HTML poziționarea în Google este afectată, crawlerele pot sări peste conţinutul afişat eronat pentru că nu îl înţelege.
Acest lucru va duce la pierderea indexării conţinutului respectiv. În concluzie, este de recomandat să preferi un design de site profesionist pentru proiectul tău, atunci cand apelezi la serviciile de creare site web.

Poți verifica cum se comportă un design corect de pagina web chiar din această pagină.
Mai jos poti verifica validările pentru acest site:

Analiză performanță și viteză de încărcare Google PageSpeed Insights , GTmetrics

Test de compatibilitate cu dispozitive mobile Google Mobile Friendly Validator

Testul pentru date structurate (Microdata, Microformats & RDFa) Google Rich Snippets Validator

Prețuri Creare site

Câteva detalii despre serviciul de creare site web

Ce este PWA?

Folosind această tehnologie, puteți crea un site web sau un magazin online care funcționează și ca o aplicație mobilă atunci când este vizualizat pe un smartphone.

PWA-ul este o alternativă la aplicațiile mobile native, care vine cu costuri mai mici de dezvoltare decât acestea, dar păstrează beneficiile, look-ul și feeling-ul acestor aplicații.

PWA este extrem de rapid și va încărca site-ul web pe dispozitivele utilizatorilor tăi în mai puțin de o secundă. De asemenea, permite utilizatorilor să exploreze și să plaseze comenzi atunci când sunt offline și este compatibil cu toate sistemele de operare mobile (Android, iOS etc.)

Ce este CDN?

O rețea de livrare de conținut (CDN) este o colecție de servere distribuite în întreaga lume care livrează bucăți de pe site-ul dvs. web vizitatorilor cu scopul de a mări viteza de încărcare a site-ului.

Livrarea prin CDN va îmbunătăți scorul general în clasamentul Google.

Timpul de încărcare a unui website este crucial atunci când vine vorba de performanța SEO a acestuia.

Contează atât pentru experiența utilizatorului, cât și pentru motoarele de căutare.

Află mai multe despre importanța CDN pentru optimizarea SEO

Ce sunt datele structurate?

Sistemul de date structurate este important pentru roboții Google, care vor putea să înțeleagă și să indexeze conținutul unui site, mult mai ușor și mai rapid.

Datele structurate, denumite si schema markups, sunt un tip de cod care simplifica sarcina motoarelor de cautare pentru indexarea, organizarea si afisarea continutului paginilor web.

Datele structurate sunt o parte importantă a modului în care motoarele de căutare culeg datele din website-ul nostru. Gândiți-vă la el ca la o modalitate de a organiza unele informații de pe site-ul dvs. pentru a ușura munca motoarelor de căutare.

Marcarea structurată a datelor este încurajată de motoarele de căutare. Utilizarea acestora pe site-ul dvs. vă oferă potențialul de a vă afișa diferit în rezultatele organice.

Mai multe detalii despre date structurate aici…