Optimizarea dimensiunii paginii pentru WordPress

Prima pagină » Blog » Optimizarea dimensiunii paginii pentru WordPress

Optimizarea dimensiunii paginii pentru WordPress

WordPress este de departe cel mai popular CMS. Dacă aveți un site web WordPress, îl puteți face mai rapid optimizând dimensiunea paginii sale. Acest lucru se poate face urmând acești pași simpli:

Optimizați fonturile

Diferite fonturi sunt utilizate în crearea de conținut a unei pagini. Estimările KeyCDN indică faptul că fonturile reprezintă în medie 123 KB din dimensiunea totală a paginii. Cu diferite fonturi disponibile și căutarea de a căuta unicitate, este important să alegeți fonturi care nu sunt greoaie. Viteza de încărcare și dimensiunile fontului sunt câțiva dintre factorii importanți care trebuie luați în considerare în acest sens. Deși există fonturi personalizate de utilizat la crearea paginilor, există și o opțiune de a alege cea care se potrivește cel mai bine procesului de optimizare a fontului .

Optimizați compresia de fișiere și imagini WordPress cu ajutorul pluginurilor

De asemenea, vă recomandăm să verificați dacă mai multe pluginuri își adaugă propriile fișiere font-awesome.min.css. Puteți îmbina aceste fișiere astfel încât să aveți mai puțin fișier .css în site-ul dvs. WordPress utilizând un plugin precum  Merge + Minify + Refresh sau Page Ninja .

Optimizați imaginile

Imaginile îmbunătățesc foarte mult o pagină web. Acestea fac pagina atractivă, precum și ușurează interacțiunea vizitatorilor cu site-ul. Creșterea în creștere a dimensiunii paginilor a fost atribuită utilizării imaginilor. Reducerea numărului de imagini pe produs, reducerea dimensiunii imaginilor și aranjarea corectă a imaginilor pe pagină sunt trei modalități excelente de optimizare a dimensiunii.

Asigurați-vă că utilizați aplicații fiabile și eficiente pentru compresia imaginii. Astfel de instrumente asigură menținerea calității imaginii, reducând în același timp dimensiunea acesteia și făcând-o mai ușor de utilizat. Unele pluginuri pentru optimizarea imaginii includ:

  • Kraken.io
  • WP Smush
  • EWWW Image Optimizer

Optimizați videoclipurile

O dezvoltare recentă în crearea de pagini web este includerea videoclipurilor. Deși rămân printre componentele minore ale unei pagini, ele adaugă și dimensiunea paginii web. Atunci când optimizați dimensiunea paginii, trebuie să luați în considerare reducerea numărului de videoclipuri utilizate în așa fel încât să vă asigurați că nu ocupă mult spațiu inutil. Editarea videoclipurilor pentru a reduce lungimea și a menține cât mai mult conținut este, de asemenea, un pas ideal spre optimizarea paginii.

Videoclipurile încorporate pe pagina dvs. vor crește numărul de solicitări necesare pentru a fi redate pe pagina dvs., inclusiv descărcarea imaginii miniaturale și a rezoluțiilor. Nu numai că dimensiunea octetului va crește, dar timpul de încărcare va crește foarte mult din cauza solicitărilor HTTP suplimentare.

Vă puteți optimiza videoclipurile cu câteva opțiuni diferite.

Lightbox video permite ca videoclipul dvs. să apară pentru a fi vizualizat în loc să fie încorporat pe site-ul dvs.

Încorporarea videoclipurilor YouTube fără creșterea dimensiunii paginii prin încorporarea numai a imaginii în miniatură .

Optimizați comentariile, feedback-ul și recenziile vizitatorilor

O platformă pentru ca vizitatorii să ofere recenzii și comentarii joacă un rol vital în menținerea acestora, precum și în colectarea de informații importante de la consumatori. Cu toate acestea, acest conținut necesită spațiu care crește foarte mult dimensiunea paginii. Adăugarea de instrumente terță parte precum Disqus sau recenzii de produse pe pagină este un mod ideal de optimizare a dimensiunii paginii. Accentul lor ar trebui să fie limitarea cantității de comentarii afișate și punerea în aplicare a altor caracteristici pe care ar putea să le aibă pentru a vă reduce dimensiunea paginii.