Eșantioane WebRTC

Prima pagină » Blog » Eșantioane WebRTC

Eșantioane WebRTC

Acesta este un depozit pentru mostrele de cod WebRTC Javascript. Sursa pentru aceste mostre este disponibilă la github.com/webrtc/samples.

Unele eșantioane utilizează noi funcții ale browserului. Acestea pot funcționa numai în Chrome Canary, Firefox Beta sau Microsoft Edge (disponibil cu Windows 10) și pot necesita setarea semnalizărilor.

Majoritatea eșantioanelor folosesc adapter.js, un shim pentru a izola aplicațiile de modificările specificațiilor și diferențele de prefix. (De fapt, standardele și protocoalele utilizate pentru implementările WebRTC sunt extrem de stabile și există doar câteva nume prefixate. Pentru informații complete interop, seewebrtc.org/web-apis/interop).

În Chrome și Opera, toate eșantioanele care utilizează getUserMedia () trebuie rulate de pe un server. Apelarea getUserMedia () dintr-un fișier: // URL va funcționa în Firefox, dar nu reușește în Chrome și Opera.

webrtc.org/testing listează steaguri de linie de comandă utile pentru dezvoltare și testare cu Chrome.

Pentru mai multe informații despre WebRTC, menținem o listă de resurse la g.co/webrtc. Dacă nu ați lucrat niciodată cu WebRTC, vă recomandăm să începeți cu prezentarea Google I / OWebRTC din 2013.

Patch-uri și probleme binevenite! Consultați CONTRIBUTING.md pentru instrucțiuni. Ghidul dezvoltatorului pentru această repo are mai multe informații despre stilul de cod, structură și validare. Mergeți la test / README.md și începeți să dezvoltați.

Video chat

AppRTC URL parameters

AppRTC video chat client powered by Google App Engine